Cesta: OMA » Slovensko » Západné Slovensko » Trenčiansky kraj » okres Trenčín » šport » lukostreľba

Lukostreľba, okres Trenčín

Lukostreľba v okres Trenčín

V okres Trenčín sa nachádza 1 kus lukostreľba.

Lukostrelba

ihrisko, lukostreľba,
Trenčín

lukostreľba inde

Trenčín (1x)
lukostreľba v Trenčín

Podobné, okres Trenčín:

271x ihrisko, 195x detské ihrisko, 75x futbal, 67x tenis, 48x multi, 22x športové centrum, 16x jazdenie na koni, 12x plážový volejbal, 9x basketbal, 7x rybolov, 7x atletika, 7x lezenie, 6x posilňovňa, 6x plávanie, 6x motorky, 5x kolky, 5x stolný tenis, 3x hokej, 2x bicyklovanie, 2x štadión, 2x lyžovanie, 2x skejtbord, 1x šach, 1x lukostreľba, 1x streľba, 1x mini-golf, 1x tanec, 1x golfové ihrisko, 1x boules, 1x klzisko, 1x biliard, 1x kanoe
Hľadáme lukostrelba, OSM tagy: sport = 'archery'.
Lukostreľba, okres Trenčín

Viac o nás

Podpor projekt OMA:

QR kód na túto stránku okres-trencin.oma.sk sport lukostrelba

Spojte sa s nami na facebooku, zdieľajte túto stránku na Facebooku, na Twittri, alebo umiestnite odkaz na svoju stránku.

Ale hlavne doplňte dáta do Openstreetmap, články do wikipédie, ...

Zdroj dát

Mapové údaje pochádzajú z www.OpenStreetMap.org, databáza je prístupná pod licenciou ODbL. OMA logoMapový podklad vytvára a aktualizuje Freemap Slovakia (www.freemap.sk), šíriteľný pod licenciou CC-BY-SA. Fotky sme čerpali z galérie portálu freemap.sk, autori fotiek sú uvedení pri jednotlivých fotkách a sú šíriteľné pod licenciou CC a z wikipédie. Výškový profil trás čerpáme z SRTM. Niečo vám chýba? Pridajte to. Sme radi, že tvoríte slobodnú wiki mapu sveta.